ZAHAR BRUN NERAFINAT 500GR SOLARIS

ZAHAR BRUN NERAFINAT 500GR SOLARIS

Brands:Solaris

8,00 lei

Disponibilitate: În stoc

 Cost livrare 17 de lei. LIVRARE GRATUITĂ în țară pentru comenzile de peste 199 lei.

  Comenzile plasate până la ora 14:00 se trimit în aceeași zi.

Zahăr brut nerafinat obținut din trestie de zahăr de calitate superioară din Mauritius. El poate înlocui zahărul alb și poate fi utilizat la îndulcirea băuturilor fierbinți (ceai și lapte) sau în rețete de prăjituri, budinci.

Descriere

Ce conține

  • Zahăr brut nerafinat obținut din trestie de zahăr de calitate superioară din Mauritius.

Cum se consumă

  • Poate fi folosit și la îndulcirea băuturilor fierbinți (ceai și lapte) sau în rețete de prăjituri, budinci.
  • Este indicat să se folosească și în produsele de patiserie.

Pentru ce recomandăm

  • Recomandăm pentru înlocuirea zahărului alb.

Rețete

Rețete Mini pavlove cu cremă de mascarpone și inulină din agave INGREDIENTE Ce ne-a pregătit Prajiturela astăzi? Prăjituri dulci și delicioase, firește.
Mini pavlove cu zahăr brun din trestie și o cremă fină cu mascarpone și inulină din agave.
Îi mulțumim pentru creativitate și culoare.
Aveți nevoie de:
Pentru bezele 2 albușuri 100 g Zahăr Brun din trestie Solaris 25 g apă (3 linguri) 1 praf de sare Pentru cremă 200 g mascarpone 200 ml smântână pentru frișcă (frișcă lichidă) 3o g Inulină din Agave (2 linguri) semințele unei jumătăți de baton de vanilie Pentru decor fructe la alegere flori comestibile (opțional) MOD DE PREPARARE Pregătiți o crăticioară în care adăugați apa și zahărul pe care le puneți la foc mic inițial, după care le fierbeți la o temperatură de 116 grade Celsius (este necesar un termometru de bucătărie).
În bolul mixerului, la viteză mică, mixați albușurile împreună cu praful de sare.
Când siropul din apă și zahăr a ajuns la temperatura precizată, îl adaugați în fir subțire peste albușuri și amestecați fără oprire.
După ce ați turnat tot siropul, măriți gradual viteza și mixați la intensitate maximă până când pereții bolului s-au răcit.
Puneți bezeaua formată într-un pos și formați mini bezele într-o tava în care ați pus hârtie de copt.
Bezelele trebuie să aibă forma unei farfuriuțe, pentru a avea unde pune ulterior crema.
Coaceți bezelele la 130 de grade Celsius pentru o oră, apoi le lăsați să se răcească tot în cuptor, cu ușa închisă.
Adăugați ingredientele pentru cremă în bolul mixerului (mascarpone și frișcă trebuie să fie reci, de la frigider) și amestecați pentru 3-4 minute sau până când obțineți o spumă fină, aerată.
Turnați crema peste bezea și decorați cu fructe proaspete, flori comestibile.

Păreri

Nu există păreri până acum.

Fii primul care adaugi o părere la „ZAHAR BRUN NERAFINAT 500GR SOLARIS”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate informațiile de pe site-ul Plantifarm.ro sunt publicate cu scop informativ...(Citește mai mult)

și nu substituie sfaturile sau prescripțiile medicului sau a oricărui personal medical calificat. Nu trebuie să folosiți informațiile prezente în aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata probleme de sănătate, afecțiuni sau boală sau de a înlocui medicamentele și tratamentele prescrise de medici. Aveți obligația să citiți cu atenție tot prospectul înainte de a utiliza un produs. Efectele produselor variază de la persoană la persoană în funcție de stilul de viață, metabolism, vârstă, stare de sănătate, etc.
Vă mulțumim că ați vizitat magazinul online cu produse naturiste Plantifarm.ro și vă așteptăm să reveniți !

Alți clienți au mai cumpărat