Ce conține
- Uleiul de floarea soarelui conține acizi grași polinesaturați – 69%, acizi grași mononesaturați – 20%, acizi grași saturați – 11%.
- Conține 89% acizi grași poli și mononesaturați și este bogat în vitamina E.
Cum se consumă
- Presat la rece, are un gust și miros foarte plăcut, caracteristic, având calități alimentare și dietetice deosebite și o culoare galben aurie.
- Este un ulei excelent care se poate utiliza atât în alimentație precum și în cosmetică sau terapie.
- Are efect diuretic.
Cum acționează
- Consumul de uleiuri presate la rece în locul celor rafinate contribuie la profilaxia îmbătrânirii precoce, scăderea colesterolului, a hipertensiunii arteriale, a riscului de accident vascular, dar și la eliminarea problemelor gastrice.
Pentru ce recomandăm
- Uleiul de floarea-soarelui face parte dintre cele mai bune uleiuri pentru un organism sănătos și propune un echilibru foarte bun între diferiții acizi grași.
- Este un excelent tonic general, antianemic și imunomodulator.
Istoric
- Ulei obținut prin presare la rece a semințelor crude de floarea-soarelui.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.